Autosloperij Rotterdam – Snelle Verkoop - Autoinkoop Atlas

Published Jun 23, 23
3 min read

Autosloperij De Amstel - Uw Autosloperij In Amstelveen

U kunt de waarde van uw auto ook afleiden van het marktaanbod (Home - Autodemontage Verberk in Uden). Baseer u daarvoor op zoekertjes voor gelijkaardige modellen (motor, uitvoering, leeftijd, kilometerstand, kleur, opties, enzovoort). Home - Autodemontage Verberk in Uden. In België is het gebruikelijk om over de prijs van een tweedehandswagen te negotiëren. De prijzen die u terugvindt in de zoekertjes, zijn dus meestal hoger dan de werkelijke verkoopprijs.

Het is vandaag sowieso bij wet verboden om een betaling van meer dan 3. 000 euro in baar geld te ontvangen (behalve tussen particulieren) (Home - Autodemontage Verberk in Uden). De beste betaalmethode is en blijft de bankcheque (Home - Autodemontage Verberk in Uden). Die wordt u overhandigd bij de levering van de auto. U kunt ook vragen om het geld te laten overschrijven op uw bankrekening vóór de overdracht van het voertuig plaatsvindt.Verzekeraars en banken bieden standaardverkoopcontracten die kunnen worden nagemaakt. Wanneer u uw voertuig aan een handelaar verkoopt (merkverdeler, tweedehandsverkoper, enzovoort), dan bent u niet verplicht om naar de technische keuring te gaan. Hetzelfde geldt als u uw auto aan een koper buiten de Europese Unie verkoopt. Als u daarentegen de wagen aan een particulier verkoopt (in België of een ander land van de EU), dan moet u hem of haar de volgende documenten overhandigen: Het (groene) Het dat u bij de technische keuring voor verkoop ontvangt.

Het dat aangeeft dat het voertuig aan de technische voorschriften voldoet. Een als de auto daarmee is uitgerust. De voorzienvan een vignet van de technische keuring, die u ontvangt bij de keuring voor verkoop. Dit formulier is twee maanden geldig. Als u uw auto niet binnen deze termijn hebt verkocht, moet u uw auto opnieuw ‘voor verkoop’ laten keuren.In dat geval moet u een nieuwe plaat in Europees formaat aanvragen (info over de Europese nummerplaat) (Home - Autodemontage Verberk in Uden). Als u geen andere auto koopt en er ook niet meteen eentje wilt inschrijven, stuurt u de nummerplaat zo snel mogelijk op naar de DIV (Directie Inschrijving Voertuigen), want zolang ze niet geschrapt is, bent u verkeersbelasting verschuldigd (Home - Autodemontage Verberk in Uden).

Op de site van de Belgische overheid vindt u alles over de procedure die u moet volgen om uw nummerplaat te laten schrappen. Als uw auto verkocht werd naar het buitenland of als hij verschroot wordt, dan moet de exporteur c. q - Home - Autodemontage Verberk in Uden. de verschroter het inschrijvingsbewijs terugsturen naar de DIV, samen met een verklaring dat de auto wel degelijk werd geëxporteerd, dan wel verschroot.

Het Koninklijk Huis: Home

Als particuliere verkoper hoeft u geen bieden aan de koper. Home - Autodemontage Verberk in Uden. Enkel een handelaar is verplicht om (minstens) 1 jaar garantie te voorzien (Home - Autodemontage Verberk in Uden).

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Export Händler

Published Sep 26, 23
7 min read

Auto Verkopen Belgie Voor Export

Published Sep 25, 23
6 min read

Export Auto Uit Belgie

Published Sep 22, 23
7 min read